Wednesday, 25 January 2012

mEE Udang Mak Jah


Emmmm yummy sedap kowt! Mau xsedap sayang oii. Ni baru balik holiday kat Pulau Pangkor, Abah aku drive my Kuala Sepetang pekena mee udang Mak Jah gempak kowt mee dia, sedap meleleh ayaqq lioq sayang eeei! Nak, nah aku dah tangkap pic dah kalau nak tengok la gambaq ni, hahahahha sorry la no,,
Tapi serius aku habaq kat hampa, nala sedap cek oii, mau tak sedap paliing lekeh semangkuk RM7        .00, mahai tu taka pa, janji makanan tu berpada dengan harga dia tu, udang xpayah dok kera la, bertimbun dalam mangkuk, kat kedai tu semua berasaskan kuah udang, nak apa semua qasa udang. Kecuali ayaq la, takkan pesan ayaq milo rasa ayaq udang kowt, hahahahahahah

No comments:

Post a Comment