Wednesday, 25 January 2012


NIKON!
Hai tak lama lagi si penulis blog akan jadi photographer, haha kecil-kecilan je sayang, take picture pengantin. Sesiapa yang berminat buleh jumpa saya. Penggambaran akan bermula starts buat barang kenduri hingga hari perkahwinan, gambar saya akan edit dan buat dalam bentuk movie dan dijual dalam CD. Sesiapa yang nak kawin tu jumpa la saya. Saya pun msih study ni, cari duit lebih sikit katakan. But niterhad untuk kawasan terdekat je,, See you!!

No comments:

Post a Comment