Wednesday, 25 January 2012

Angelica Dwitasari


Wow comeynya,
Comeykan hampa bukan comey saja segak, lawa, cantik semua ada. Awek ni nama dia Angelica Dwitasari. Dia ni model Indonesia. Umur dia tak silap aku tahun ni dia 17tahun dah. Segak gila. Aku nak jugak jadi model macam dia ni. Ehehehe comfirm BF aku marah punya, pakai sexy2 tunjuk sana tunjuk sini. Huhuhu!
Nama kormesial di Tirani Arlietha, sedap kowt. Secantik tuanya jugak dong sayang! Apa-apa pown me asa her fam I’m really love her,, ouch! It’s so sweet, I hope one day boleh jumpa dia dekat Malaysia, but now dia ada sesi Penggambaran di Paris kot, aybe hari tu aku terbaca kat blog ni,, K sampai sini je kowt, Tata Tirani Arlietha Akuk sayank kamuu dong si cantikk bangett1 Meletup gituuu deh!

No comments:

Post a Comment