Wednesday, 25 January 2012

Moist cake yang aku bikin sendiri dehhh!


Weii hampa rasa sedap dak moist cake ni, walaupun hiasan dia tak begitu cantik,,, This cake ni I bake sendiri tau, my cousins said it’s moist and tak terlalu gebu, lembab macam cheese cake, dan sedap, Betul nii I tak tokok tambah ponn, yela I tau I berbakat dalam bidang memasak, yes it’s true me as a girls patut belajar memasak, My teacher said kita belajar tinggi tara mana langsung pown nanti bila dan berkahwin kena masuk dapur juga, betulkan sayangku? Apa-apa pun kawan2 perempuanku ayuh kita belajar masak, nanti bila dah kita dah berkahwin kita boleh masak dekat suami kita, dan suami akan lebih sayangkan kita bila makan masakan yang kita masak dengan air tangan kita dengan penuh asih sayang, betul tak gitu, sorry kalau salah, I pown tak dari tb je ni,,, hahahahaha

No comments:

Post a Comment