Wednesday, 25 January 2012

Kekasih hati yang Sam sayang sangat2


Hai! Ouh hihihi
This boy sam sayang sangat! Hihi malu lah sam ;)
Anyway sam beria-ria sangat nak post picture dia kat blog ni.
Nak buktikan yang sam betoi2 cinta dia, cewah2 dramatic pulak,
Apa-apa jela janji sam sayang dia,
Nak story sikit boleh? Sam kenal dia dari standard 6 lagi, first time I jatuh cinta dekat dia, Amboiiii sweeet nya depa,, So far kami kenai sampai lani sam form 3. lama dak? Dak sangat noh.. Tapi HELO HELO DUNIA SAM SAYANG DIA SANGAT!
Argggh aku dah nak gila dah ni weyy… But way one day I hope kami akan hidup bersama hingga akhir hayat kami. Betoi dak sayangku Muhammad Sirajuddin? Hi sayang ingat tau I selalu sayang you, Kalau ada masalah apa-apa kita bincang elok-elok tau, and kalau orang ada fitnah apa-apa you jangan cepat percaya, mulut orang sayang! Memang susah nak stepler, suka hati depa ja nak kutuk oang. So far I believe you sayang,, Sayang I sangat mencintai you I tak boleh bayang macam mana satu hari nanti kita break up lagi sekali, I rasa cukup la kita dah break up dua kali, you I nak selalu dengan you and I nak habiskan hari tua I nanti dengan you,, “Ya Allah aku mencintai dia, kau pertemukanlah jodohku dengan dia sesugguhnya aku amat mencintai dia, kabulkan doaku ini Ya Allah, amin ya rabbalalamin”

No comments:

Post a Comment